Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tweety Покажи съобщение
    Колега до вчера бях в Берковица. Аз съм от там но живея и работя в София. Следващото ми прибиране ще е на 29 Август. Ако колата е все още там и някой се интересува мога да я разгледам.
    Ако не се е продала ще се радвам ако я погледнеш и си кажеш мнението за нея,поне на снимките изглежда що годе добре,но повече ме интересува двигател и ходова част.

Comment

Алфата издържа колкото да я регистрирам и умря )))
      Вчера изгоря едната крушка на дългите, та рекох да я сменя, отивам при колата, натискам копчето - само мигат светлините и щрака нещо в багажника и под капака, ама не се отварят нито вратите нито багажника, чудих се, чудих се, отварям я с ключа, давам на контакт, дава на контакт, тръгва музиката и климатроника, ама ако се завърти ключа - резултат никакъв. Предпазителя на централното изглежда добре ((( ако някой знае откъде да я почвам - да казва, по-късно ще прегледам и другите предпазители...
      Alfa 166 2.4 JTD '03 150HP Ex
      Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

Прилича ми, като да се е предал акумулаторът или да са му хлабави/окислени клемите.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Сложи си една аларма и ще забравиш за това.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Здравейте и от мен преди 3 дни и аз си купих първата алфа 166 2.5 .

Тази от берковица изглежда доста добре на снимките особено за тези пари
            Към колегата провери си акумулатора за ток , моята я взех с изтръгнат чанджър и разбита поставка на акумулатора , ходеше си напред назад в гнездото , и по едно време направи контакт на масата и не искаше да пали , след като го захванах се оправи

Comment

За тази от Берковица звънях на човека и каза че нещо от едната страна тропала предницата,но все пак ще се радвам ако някой който се е доближавал или има таксва кола я погледне,за да знам дали е сериозен ремонта и дали ако отида я взема ще мога да се пробера с нея.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Прилича ми, като да се е предал акумулаторът или да са му хлабави/окислени клемите.
                Колега, оказа се 100% прав, пуснахме и ток - запали, покарах я, поспрях в сервиза да погледнат някоя друга дреболия и цък )))))) айде нов акумулатор
                Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

Здравейте Колеги,

Както обещах погледнах колата в Берковица. За жалост не мога да кажа много, тъй като собственика беше извън града и не успях да я запаля и погледа под капака. Все пак ето какво видях, пък ако след това ако все още някой прояви интерес на следващото прибиране ще я запаля и закача за компа. До колкото видях вътре - колата изглежда запазена. Доста добър салон, оригинални гумички на педалите, но положението отвън беше трагично. Приложил съм малко снимков материал, за да се убедите сами. Започвам от най- лекото. Колата е с различни гуми и джанти - предните са 16'' а задните 17''. Задна лява гума има огромен балон и е срязана доста грубичко точно при балона. С изключение поражението от градушката задницата на колата изглежда добре (няма ги цифрите на багажника за модела и двигатела). Предницата е под всякаква критика - двата фара има много голям луфт до калника, като цяло изобщо не пасват. Двата калника са пребоядисвани и е имало доста кит, който в момента се е напукал и се люпи доста убедително. Дори на единият калник е с доста ръжда под парчето кит. Самите калници не пасват към вратите. Успявам почти да си вкарам пръста и стърчат уплатнения - абе мазало. Същото положение е и за вратите - никак не пасват на мястото си и доста от гумените уплатнения стърчат. За мен колата е удряна доста добре и то централно, защото и от двете страни положението е такова. Предният капа също не пасва добре - можете да видите на снимките разстоянието до калника в горния край и след това колко голяма става фугата надолу към фара. Уплатнението на предното челно стъкло почти го няма от едната страна и както можете да се убедите на снимката мога спокойно да си сложа ръката под лайсната. Боята на черната част на вратите пада.
                  Като цяло май това успях да намеря за бързо. Ако някой се интересува повече при следващото ми ходене на там мога да я разгледам отново и по-детайлно, но аз лично не бих взел тази кола.
                  Attached Files

Comment

Колеги, някой ходил ли е да гледа тази
                    Изглежда ОК, но ми направи впечатление, че воланът е черен, а интериорът е светъл
                    Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

За тая съм писал преди, само че е била с др снимки. Според мен не си заслужава, ама то всеки си знае )
                      Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

Добре де, сподели според теб защо не си заслужава - едни некадърно подменени емблеми не обясняват нищо...
                        Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Виж и стелките, топката на скоростите, пукнатия волан, липсващата кора, старата година, радио "вероника"... Ясно е какво ще представлява колата. Че и с ебаси цената.

Comment

Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
                            Добре де, сподели според теб защо не си заслужава - едни некадърно подменени емблеми не обясняват нищо...
                            Колега, нещо не си разбрал, колата от обявата не е тази със залепените табелки, а другата по пътя за Ветрен, там табелките ще са ти най-малкия проблем ))))
                            Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

някой ходил ли е да гледа тази http://www.cars.bg/c797671

Comment

здравейте

Здравейте колеги нов съм тук но съм решил да си взема АЛФА 166 и по точно мисля да разгледам тазиhttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...k=7gfm0bако някой може да ми помогне с огледа че не съм специалист готов съм да си заплатя а ако някой е навит да направи предварителен оглед ще съм му много благодарен.Мерси предварително на отзовалите се .

Comment

Working...
                                X